Skip to content

Vi har valgt å satse på underleveranser til lokal industri, noe som gir oss større forutsigbarhet i arbeidet og arbeidstilgangen, men som også gir oss nødvendig inntjening.

NAV – Bjørnafjorden Kommune

Norden Maritime AS

Bjørnafjorden Kommune

Høyt og Lavt AS

OS Maskinering AS
Os Maskinering ble etablert i 1981 og er en produksjonsbedrift beliggende i Os kommune, ca 30 minutter fra Bergen sentrum. Her disponerer vi moderne produksjonslokaler på ca 10.000 m2.

Brasilia
Brasilia åpnet i 2012 og har siden den gang servert uforglemmelige matopplevelser til bergenserne.

Alutec AS
I dag er Jamax Stillassystemer Norges mest solgte, og kjennetegnes av høy kvalitet, lav vekt, lite volum og hurtig montering/demontering.

Carl Stahl AS

Carl Stahl GmbH International er et familieeid selskap som ble stiftet i 1880 i Süssen, Tyskland. Carl Stahl GmbH har i dag over 1450 ansatte på verdensbasis og er en global leverandør av løfteutstyr.

A2G
A2G er en av de største arbeid- og inkluderingsbedriftene i Hordaland. Gjennom tett samarbeid med NAV tilbyr vi en rekke arbeidsrettede tjenester innenfor alle bransjer og arbeidsområder.

Aanderaa Data Instruments AS
Aanderaa is part of Xylem Analytics and a leading provider of robust and reliable instrument solutions for ocenaographic and other environmental measurements. Xylem Analytics is part of Xylem Inc., a global company focused on solving the world’s most challenging and fundamental water issues.

Forsvaret (Ulven Leir)
Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Derfor må Forsvaret være tilstede i hele landet, til havs og i luften. Hver dag.

Framo
Med base i Bergen, Norge, har Framo vært den anerkjente lederen innen pumpesystemer for den marine industrien i mer enn et halvt århundre. Kunder over hele verden henvender seg til oss, både for pumper og for kompetanse i å møte utfordringene.

BEME CORROSION INT. AS
Beme Corrosion International AS er en av verdens ledende leverandører av offeranoder for katodisk beskyttelse for skipsfart, offshore og industri.

Certex Norge AS
Certex Norge AS er en ledende leverandør av ståltau, løfteprodukter, fortøyning og skipsutstyr, basert på egenproduksjon og høykvalitets leverandører.

Elmo AS
Produksjon av elektrotavler til alle formål. Høy Kvalitet med anerkjente komponenter og leverandører.

Fusa Mekaniske Industri
Siden 1979 er Fusa Mekaniske Industri AS en totalleverandør innen mekanisk industri.

GC Rieber
Å redde liv har vært hovedmålet for GC Rieber Compact gjennom generasjoner. Alle våre produkter er basert på denne filosofien og har vist seg uvurderlig for mennesker i nød. Flyktninger, seilere og ofre for krig og naturkatastrofer har fått en ny sjanse med GC Rieber Compact Food.

Banktjørnhaugen Barnehage
Sentralt, like bak Amfi-senteret på Flåten i Os kommune finner du barnehagen vår.
Den ligger fint til i utkanten av Osmarka. Like utenfor porten har vi flotte turmuligheter.

Back To Top